poniedziałek, 27 czerwca 2011
Z patelni na słodko-pikantno
Składniki:
- 2 małe cukinie
- 1 czerwona papryka
- opakowanie makaronu ryżowego
- sos słodko-pikantny tao tao
- sól i pieprz
- oliwa
Sposób przygotowania:
1. Makaron przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
2. Warzywa kroimy w paski, podsmażamy je do miękkości na 2 łyżkach oliwy, przyprawiamy. Gotowy makaron wrzucamy do warzyw, chwile smażymy.
3. Gotowe danie polewamy sosem słodko-pikantnym.
- 2 małe cukinie
- 1 czerwona papryka
- opakowanie makaronu ryżowego
- sos słodko-pikantny tao tao
- sól i pieprz
- oliwa
Sposób przygotowania:
1. Makaron przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
2. Warzywa kroimy w paski, podsmażamy je do miękkości na 2 łyżkach oliwy, przyprawiamy. Gotowy makaron wrzucamy do warzyw, chwile smażymy.
3. Gotowe danie polewamy sosem słodko-pikantnym.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Videoprzepis
Popularne posty
Zaglądam na...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Site Map10 lat temu
-
-
-
Nowy adres bloga11 lat temu
-
-
-
-
Blog Archive
2 komentarze:
lubię takie makaronowo-warzywne dania! są proste, szybkie i co najważniejsze, pyszne!
tak jak pisze Kornik- prosto i szybko- też lubię takie dania;)
Prześlij komentarz