sobota, 14 stycznia 2012

Pasta z łososiem

Składniki:
- 80g wędzonego łososia
- 3 jajka
- 1 łyżeczka majonezu
- 1 łyżeczka serka śmietankowego kanapkowego
- kilka gałązek koperku
- sól i pieprz

Sposób przygotowania:
1. Jajka gotujemy na twardo. Następnie obieramy i w misce rozdrabniamy, najlepiej widelcem.
2. Łososia bardzo drobno kroimy, koperek siekamy, wszystko wkładamy do jajek. Później dodajemy majonez i serek, mieszamy.
3. Pod koniec przyprawiamy solą i pieprzem.


8 komentarze:

Ale babka i robi to co lubi pisze...

ale fajne:) pięknie podane

Izka pisze...

Pyszna pasta rybna i jak apetycznie zaprezentowana :)

bucek pisze...

Świetna pasta! i do tego jakie romantyczne kanapeczki!

Dusia pisze...

urocze serduszka:)

fiolka pisze...

Bardzooo mi się podoba muszę kiedyś zrobić :D

moje pasje pisze...

o tak :) musi byc pyszna :)

Lovelykate pisze...

Pychota. A do tego z jednej z moich ulubionych ryb :)

Anonimowy pisze...

zamiast koperku do tego dodaję 2 drobno pokrojone szalotki oraz szczypior

NOWOŚĆ

NOWOŚĆ
Na zamówienie

Videoprzepis

FlyB - Kulinaria
Lista Blogów Kulinarnych
Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Top Blogi
Durszlak.pl
zBLOGowani.pl
przepisy kulinarne