piątek, 5 czerwca 2015
Warsztaty z Grzegorzem Łapanowskim w Food Lab Studio
Biorąc udział w akcji "Festiwal owsianek" miałam przyjemność uczestniczyć w kulinarnych warsztatach, które odbyły się w Food Lab Studio.
Warsztaty prowadził jeden z moich ulubionych
kucharzy Grzegorz Łapanowski, dietetyk Maia Sobczak oraz instruktorka fitness Kasia Fenix.
Spotkanie odbyło się pod patronatem firmy Melvit.
Główną atrakcją było wspólne gotowanie z użyciem produktów owsianych, kasz, różnych rodzajów mąki. Przygotowywaliśmy m.in. czekoladowe trufle owsiane, tarte owsianą z truskawkami, pstrąga z tabuleh, tarte owsianą z porami i fenkułem.
Oczywiście po pracy w kuchni była pora na konsumpcje tych wszystkich smakowitości.
Dzięki tym warsztatom nie tylko pogłębiłam swoją wiedzę i umiejętności kulinarne, ale także dowiedziałam się wiele o zdrowym odżywianiu i właściwej aktywności fizycznej.
Część zdjęć pochodzi z Food Lab Studio i Melvit.
Etykiety:
Wydarzenia kulinarne
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Videoprzepis
Popularne posty
Zaglądam na...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Site Map10 lat temu
-
-
-
Nowy adres bloga11 lat temu
-
-
-
-
Blog Archive
0 komentarze:
Prześlij komentarz