piątek, 5 czerwca 2015

Warsztaty z Grzegorzem Łapanowskim w Food Lab Studio

 
 
 
Biorąc udział w akcji "Festiwal owsianek" miałam przyjemność uczestniczyć w kulinarnych warsztatach, które odbyły się w Food Lab Studio.
 
 
 
Warsztaty prowadził jeden z moich ulubionych
kucharzy Grzegorz Łapanowski, dietetyk Maia Sobczak oraz instruktorka fitness Kasia Fenix.
 
 
 
Spotkanie odbyło się pod patronatem firmy Melvit.
Główną atrakcją było wspólne gotowanie z użyciem produktów owsianych, kasz, różnych rodzajów mąki. Przygotowywaliśmy m.in. czekoladowe trufle owsiane, tarte owsianą z truskawkami, pstrąga z tabuleh, tarte owsianą z porami i fenkułem. 
 
 
 
 
Oczywiście po pracy w kuchni była pora na konsumpcje tych wszystkich smakowitości.
Dzięki tym warsztatom nie tylko pogłębiłam swoją wiedzę i umiejętności kulinarne, ale także dowiedziałam się wiele o zdrowym odżywianiu i właściwej aktywności fizycznej.
 
 
Część zdjęć pochodzi z Food Lab Studio i Melvit.
 

0 komentarze:

NOWOŚĆ

NOWOŚĆ
Na zamówienie

Videoprzepis

Top Blogi