niedziela, 20 lipca 2014

Pasta z bobem i awokado

Składniki:
- 1 szklanka ugotowanego i obranego bobu
- 1 awokado
- 2-3 łyżki sera ricotta
- sok z 1/2 cytryny
- słodka papryka w proszku
- czosnek granulowany
- sól i pieprz

Sposób przygotowania:
1. Bób, obrane i pokrojone awokado, ser miksujemy w blenderze. Następnie przyprawiamy do smaku solą, pieprzem, czosnkiem i papryką.
2. Gotową pastą smarujemy kanapki, podajemy z pomidorem.

3 komentarze:

Justyna Żak pisze...

lubię takie pasty:)

Kinga Łucja pisze...

Fajny blog, piszesz bardzo ciekawie. :)

Pozdrawiam

nutkaciszy.blogspot.com
truskawkowa-fiesta.blogspot.com

Siewcy Zamętu pisze...

już wiem co ciekawego można zrobić z bobem, moja mam lubi ale ja nie przepadam

NOWOŚĆ

NOWOŚĆ
Na zamówienie

Videoprzepis

Top Blogi