poniedziałek, 27 sierpnia 2012

Beansburger

Składniki:
- 1 puszka białej fasolki
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżka majonezu
- sól i pieprz
- kiełbasa węgierska
- sałata rukola
- 4 kawałki papryki grillowanej z słoika
- 4 kwadratowe bułki

Sposób przygotowania:
1. Fasolkę odcedzamy, miksujemy razem z majonezem, wyciśniętym czosnkiem, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
2. Bułki przekrawamy, można je na chwilę podgrzać w piekarniku. Po wyciągnięciu dolną część smarujemy fasolową pastą, następnie kładziemy kilka plasterków kiełbasy, paprykę pokrojoną w paski oraz rukolę.

3 komentarze:

Becia pisze...

suuper wygląda :)

Oregano Cynamon pisze...

Bardzo spodobał mi się Twój burger! Wpróbuję!

Basia pisze...

Wygląda niezwykle apetycznie! Aż się głodna zrobiłam :-)
Pozdrawiam serdecznie!

NOWOŚĆ

NOWOŚĆ
Na zamówienie

Videoprzepis

Top Blogi