poniedziałek, 27 czerwca 2011

Z patelni na słodko-pikantno

Składniki:
- 2 małe cukinie
- 1 czerwona papryka
- opakowanie makaronu ryżowego
- sos słodko-pikantny tao tao
- sól i pieprz
- oliwa

Sposób przygotowania:
1. Makaron przygotowujemy według przepisu na opakowaniu.
2. Warzywa kroimy w paski, podsmażamy je do miękkości na 2 łyżkach oliwy, przyprawiamy. Gotowy makaron wrzucamy do warzyw, chwile smażymy.
3. Gotowe danie polewamy sosem słodko-pikantnym.

2 komentarze:

kornik pisze...

lubię takie makaronowo-warzywne dania! są proste, szybkie i co najważniejsze, pyszne!

Panna Malwinna pisze...

tak jak pisze Kornik- prosto i szybko- też lubię takie dania;)

NOWOŚĆ

NOWOŚĆ
Na zamówienie

Videoprzepis

Top Blogi