poniedziałek, 28 marca 2016
Recenzja książki "Kuchnia Toskańska"
Książka "Kuchnia Toskańska" Piotra Adamczewskiego to nie tylko zbiór przepisów, ale także wspaniały przewodnik po włoskim regionie, który nazywany jest krainą tysiąca smaków.
Autor opowiada o toskańskich miastach, restauracjach, trattoriach, a także o wonnych ogrodach ziołowych, czy aromatycznej oliwie. W książce można znaleźć zbiór ciekawych przepisów zarówno na dania mięsne, rybne, jak i wegetariańskie. Również miłośnicy słodyczy znajdą coś dla siebie.
Wydanie bogate jest w kolorowe ilustracje włoskich pejzaży i apetycznie podanych dań, które zachęcają do głębszego poznania kuchni toskańskiej.
Książka dostępna jest tutaj.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Videoprzepis
Popularne posty
Zaglądam na...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Site Map10 lat temu
-
-
-
Nowy adres bloga11 lat temu
-
-
-
-
Blog Archive
1 komentarze:
Wygląda, że w książce jest wiele ilustracji - na pewno na nią zerknę :)
Prześlij komentarz