czwartek, 14 sierpnia 2014

Pasta brokułowa

Składniki:
- 1 brokuł
- 200g sera typu feta
- 1 ząbek czosnku
- sól i pieprz

Sposób przygotowania:
1. Brokuła gotujemy do miękkości, studzimy. Następnie miksujemy go z serem i czosnkiem. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
2. Gotową pastą smarujemy świeże pieczywo, doskonale smakuje z plasterkiem pomidora.


3 komentarze:

Anonimowy pisze...

moja ulubiona pasta ever:)

Kasia pisze...

Muszę spróbować, bo wygląda to cudnie, mój kolor :)

gin pisze...

Cudownie zielono-wiosenna :)

NOWOŚĆ

NOWOŚĆ
Na zamówienie

Videoprzepis

FlyB - Kulinaria
Lista Blogów Kulinarnych
Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Top Blogi
Durszlak.pl
zBLOGowani.pl
przepisy kulinarne