czwartek, 14 sierpnia 2014
Pasta brokułowa
Składniki:
- 1 brokuł
- 200g sera typu feta
- 1 ząbek czosnku
- sól i pieprz
Sposób przygotowania:
1. Brokuła gotujemy do miękkości, studzimy. Następnie miksujemy go z serem i czosnkiem. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
2. Gotową pastą smarujemy świeże pieczywo, doskonale smakuje z plasterkiem pomidora.
- 1 brokuł
- 200g sera typu feta
- 1 ząbek czosnku
- sól i pieprz
Sposób przygotowania:
1. Brokuła gotujemy do miękkości, studzimy. Następnie miksujemy go z serem i czosnkiem. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
2. Gotową pastą smarujemy świeże pieczywo, doskonale smakuje z plasterkiem pomidora.
Etykiety:
Pasty
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Videoprzepis
Popularne posty
Zaglądam na...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Site Map10 lat temu
-
-
-
Nowy adres bloga11 lat temu
-
-
-
-
Blog Archive
3 komentarze:
moja ulubiona pasta ever:)
Muszę spróbować, bo wygląda to cudnie, mój kolor :)
Cudownie zielono-wiosenna :)
Prześlij komentarz