niedziela, 29 kwietnia 2012
Sałatka z kaszą i tuńczykiem
Składniki:
- 100g kaszy jęczmiennej
- 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
- 1 słoik mieszanki warzywnej (marchewka, groszek, kukurydza)
- 2 łyżki majonezu
- sól i pieprz
Sposób przygotowania:
1. Kasze gotujemy według przepisu na opakowaniu, studzimy.
2. W misce mieszamy warzywa z gotową kaszą i odcedzonym tuńczykiem. Dodajemy majonez, mieszamy.
3. Na końcu przyprawiamy solą i pieprzem.
- 100g kaszy jęczmiennej
- 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
- 1 słoik mieszanki warzywnej (marchewka, groszek, kukurydza)
- 2 łyżki majonezu
- sól i pieprz
Sposób przygotowania:
1. Kasze gotujemy według przepisu na opakowaniu, studzimy.
2. W misce mieszamy warzywa z gotową kaszą i odcedzonym tuńczykiem. Dodajemy majonez, mieszamy.
3. Na końcu przyprawiamy solą i pieprzem.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Videoprzepis
Popularne posty
Zaglądam na...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Site Map10 lat temu
-
-
-
Nowy adres bloga11 lat temu
-
-
-
-
Blog Archive
3 komentarze:
jak ja lubię takie sałatki, robi się je szybko, smakują wybornie :)
o fajny pomysł z kaszą, ciekawe.
osobiście wolałabym kaszę pęczak w takim wydaniu ;]
ale mimo wszystko sałatka na pewno smakowała pysznie.
Prześlij komentarz