sobota, 2 stycznia 2016
Śledzie w sosie musztardowym
Składniki:
- 1 cebula
- 3-4 ogórki konserwowe
- 4 matiasy
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- 2 łyżki majonezu
- 3 łyżeczki musztardy francuskiej
- 3 łyżeczki musztardy sarepskiej
- 1 łyżeczka curry
Sposób przygotowania:
1. Matiasy moczymy ok. 2 godzin w wodzie, następnie kroimy w większą kostkę. Do śledzi dodajemy cebulę i ogórki pokrojone w drobną kostkę.
2. Całość mieszamy z majonezem, jogurtem, musztardami i curry, chłodzimy w lodówce.
- 1 cebula
- 3-4 ogórki konserwowe
- 4 matiasy
- 2 łyżki jogurtu naturalnego
- 2 łyżki majonezu
- 3 łyżeczki musztardy francuskiej
- 3 łyżeczki musztardy sarepskiej
- 1 łyżeczka curry
Sposób przygotowania:
1. Matiasy moczymy ok. 2 godzin w wodzie, następnie kroimy w większą kostkę. Do śledzi dodajemy cebulę i ogórki pokrojone w drobną kostkę.
2. Całość mieszamy z majonezem, jogurtem, musztardami i curry, chłodzimy w lodówce.
Etykiety:
Ryby
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Videoprzepis
Popularne posty
Zaglądam na...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Site Map10 lat temu
-
-
-
Nowy adres bloga11 lat temu
-
-
-
-
Blog Archive
0 komentarze:
Prześlij komentarz