czwartek, 13 czerwca 2013
Tęczowa sałatka warstwowa
Składniki:
- 1 puszka czerwonej fasolki
- 2 pomidory
- kilka czarnych oliwek
- 1 mały jogurt grecki
- 1 awokado
- 1 op. Mix Sałat Active-Fit&Easy
- świeża bazylia
- 100g sera cheddar
- sól i pieprz
Sposób przygotowania:
1. Awokado obieramy i miksujemy na gładko, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
2. W miseczkach, czy kubeczkach układamy warstwy: sałata-puree przygotowane z awokado-jogurt-odsączona fasolka-obrane i pokrojone w kostkę pomidory-starty ser cheddar-pokrojone oliwki z liskami bazylii. Gotową można podawać z grzankami.
- 1 puszka czerwonej fasolki
- 2 pomidory
- kilka czarnych oliwek
- 1 mały jogurt grecki
- 1 awokado
- 1 op. Mix Sałat Active-Fit&Easy
- świeża bazylia
- 100g sera cheddar
- sól i pieprz
Sposób przygotowania:
1. Awokado obieramy i miksujemy na gładko, przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.
2. W miseczkach, czy kubeczkach układamy warstwy: sałata-puree przygotowane z awokado-jogurt-odsączona fasolka-obrane i pokrojone w kostkę pomidory-starty ser cheddar-pokrojone oliwki z liskami bazylii. Gotową można podawać z grzankami.
Przepis bierze udział w Konkursie dla blogerów pt. "Inspiruje nas Fit&Easy"
Etykiety:
Sałatki
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Videoprzepis
Popularne posty
Zaglądam na...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Site Map10 lat temu
-
-
-
Nowy adres bloga11 lat temu
-
-
-
-
Blog Archive
3 komentarze:
Zdrowo i smacznie:)
Świetnie się prezentuje jak egzotyczny koktajl :D.
jak cudownie podana! :)
Prześlij komentarz