wtorek, 10 kwietnia 2012
Jajka z pastą łososiową
Składniki:
- 150g wędzonego łososia
- 4 duże łyżki serka śmietankowego mielonego
- gałązki koperku
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- sól i pieprz
- jajka
Sposób przygotowania:
1. Do miski wkładamy łososia, serek, koperek, miksujemy na gładką masę. Przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy sok z cytryny, mieszamy.
2. Pastę przekładamy do szprycy i nakładamy na połówki jajek.
- 150g wędzonego łososia
- 4 duże łyżki serka śmietankowego mielonego
- gałązki koperku
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- sól i pieprz
- jajka
Sposób przygotowania:
1. Do miski wkładamy łososia, serek, koperek, miksujemy na gładką masę. Przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy sok z cytryny, mieszamy.
2. Pastę przekładamy do szprycy i nakładamy na połówki jajek.
Etykiety:
Przekąski
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Videoprzepis
Popularne posty
Zaglądam na...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Site Map10 lat temu
-
-
-
Nowy adres bloga11 lat temu
-
-
-
-
Blog Archive
1 komentarze:
Ciekawy sposób, ja wyjmuję żółtka i miksuję z pastą. Wyglądają przepięknie!
Prześlij komentarz