wtorek, 10 kwietnia 2012

Jajka z pastą łososiową

Składniki:
- 150g wędzonego łososia
- 4 duże łyżki serka śmietankowego mielonego
- gałązki koperku
- 1 łyżeczka soku z cytryny
- sól i pieprz
- jajka

Sposób przygotowania:
1. Do miski wkładamy łososia, serek, koperek, miksujemy na gładką masę. Przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy sok z cytryny, mieszamy.
2. Pastę przekładamy do szprycy i nakładamy na połówki jajek.

1 komentarze:

mopswkuchni pisze...

Ciekawy sposób, ja wyjmuję żółtka i miksuję z pastą. Wyglądają przepięknie!

NOWOŚĆ

NOWOŚĆ
Na zamówienie

Videoprzepis

FlyB - Kulinaria
Lista Blogów Kulinarnych
Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów
Top Blogi
Durszlak.pl
zBLOGowani.pl
przepisy kulinarne