sobota, 14 stycznia 2012
Pasta z łososiem
Składniki:
- 80g wędzonego łososia
- 3 jajka
- 1 łyżeczka majonezu
- 1 łyżeczka serka śmietankowego kanapkowego
- kilka gałązek koperku
- sól i pieprz
Sposób przygotowania:
1. Jajka gotujemy na twardo. Następnie obieramy i w misce rozdrabniamy, najlepiej widelcem.
2. Łososia bardzo drobno kroimy, koperek siekamy, wszystko wkładamy do jajek. Później dodajemy majonez i serek, mieszamy.
3. Pod koniec przyprawiamy solą i pieprzem.
- 80g wędzonego łososia
- 3 jajka
- 1 łyżeczka majonezu
- 1 łyżeczka serka śmietankowego kanapkowego
- kilka gałązek koperku
- sól i pieprz
Sposób przygotowania:
1. Jajka gotujemy na twardo. Następnie obieramy i w misce rozdrabniamy, najlepiej widelcem.
2. Łososia bardzo drobno kroimy, koperek siekamy, wszystko wkładamy do jajek. Później dodajemy majonez i serek, mieszamy.
3. Pod koniec przyprawiamy solą i pieprzem.
Etykiety:
Pasty
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Videoprzepis
Popularne posty
Zaglądam na...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Site Map10 lat temu
-
-
-
Nowy adres bloga11 lat temu
-
-
-
-
Blog Archive
8 komentarze:
ale fajne:) pięknie podane
Pyszna pasta rybna i jak apetycznie zaprezentowana :)
Świetna pasta! i do tego jakie romantyczne kanapeczki!
urocze serduszka:)
Bardzooo mi się podoba muszę kiedyś zrobić :D
o tak :) musi byc pyszna :)
Pychota. A do tego z jednej z moich ulubionych ryb :)
zamiast koperku do tego dodaję 2 drobno pokrojone szalotki oraz szczypior
Prześlij komentarz