Składniki:
- 80g wędzonego łososia
- 3 jajka
- 1 łyżeczka majonezu
- 1 łyżeczka serka śmietankowego kanapkowego
- kilka gałązek koperku
- sól i pieprz
Sposób przygotowania:
1. Jajka gotujemy na twardo. Następnie obieramy i w misce rozdrabniamy, najlepiej widelcem.
2. Łososia bardzo drobno kroimy, koperek siekamy, wszystko wkładamy do jajek. Później dodajemy majonez i serek, mieszamy.
3. Pod koniec przyprawiamy solą i pieprzem.
ale fajne:) pięknie podane
OdpowiedzUsuńPyszna pasta rybna i jak apetycznie zaprezentowana :)
OdpowiedzUsuńŚwietna pasta! i do tego jakie romantyczne kanapeczki!
OdpowiedzUsuńurocze serduszka:)
OdpowiedzUsuńBardzooo mi się podoba muszę kiedyś zrobić :D
OdpowiedzUsuńo tak :) musi byc pyszna :)
OdpowiedzUsuńPychota. A do tego z jednej z moich ulubionych ryb :)
OdpowiedzUsuńzamiast koperku do tego dodaję 2 drobno pokrojone szalotki oraz szczypior
OdpowiedzUsuń